De Mooiste te koop

De mooiste foto van ‘de mooiste’ in je tuin – Nijkerkse fotografen portretteren toren

Overal waar bijzondere activiteiten plaatsvinden in de gemeente Nijkerk, duiken de fotografen Aalt Guliker, Arjen Gerritsma, Mathilde Dusol, Dick van Breda, Harry Koelewijn, Henry Hamstra en Harry Koelewijn op. De stichting De Mooiste Verlicht vroeg hen hun mooiste foto van de mooiste toren van Nederland beschikbaar te stellen. Het resultaat is een prachtige reeks foto’s die als tuinposter te bestellen zijn op www.tuinplaatje.nl.

Wie nog een mooi cadeau zoekt voor Vaderdag (of voor een andere gelegenheid) hoeft niet verder te kijken. Nu de echte toren door omleidingen op de Torenstraat even iets minder goed bereikbaar is, kan iedereen de trots van alle Nijkerkers eenvoudig naar zijn tuin halen. De tuinposters zijn 75 bij 50 centimeter groot, omzoomd en met ringen in de hoeken. De kosten per tuinplaatje zijn €34,95. De opbrengst – na aftrek van de kosten – gaat naar de stichting De Mooiste Verlicht, die het doel heeft de Nijkerkse toren duurzaam en sfeervol te verlichten. Kijk voor meer informatie over de stichting op

 

Door de jaren heen is de Mooiste van het land op vele manieren afgebeld op evenzovele producten. Hieronder enkele producten die te koop zijn en waarvan een deel van de verkoop naar het aanlichten van de kerktoren zal gaan.

 

Nijkerkse toren van chocola @ Coava

Op zoek naar een echt origineel Nijkerks cadeau? Bij Coava hebben we nu de toren van Nijkerk gemaakt van de lekkerste chocolade. Dat is nog eens leuk weggeven! Een smaakvol eindejaarsgeschenk voor uw personeel, zet ’m onder de boom met kerst voor de liefste moeder of oma, als verrassend cadeau voor een verjaardag of haal de chocolade toren gewoon lekker voor jezelf!

Hij is echt vreselijk lekker, bijna zonde om op te eten, maar je kunt de chocolade echt niet weerstaan!

Te koop: Volg de link

 


Torenpenning van Nijkerkse toren in de verkoop

Een deel van de opbrengst gaat naar De Mooiste Verlicht

NIJKERK – Kunstenaar Janneke Ros heeft in opdracht van Graphic Sound een Torenpenning ontworpen voor de mooiste toren van Nederland. Wie de Torenpenning aanschaft via de stichting De Mooiste Verlicht, draagt meteen zijn lichtje bij aan het sfeervol en duurzaam verlichting van de toren.

Het initiatief voor de Torenpenning kwam van Arjen Gerritsma (Graphic Sound): “Zo’n mooie toren verdient een eigen penning”, vond hij. “Ik denk dat er genoeg mensen zijn die dat leuk vinden. Nijkerkers zijn zo trots op de toren. Je hoort regelmatig dat mensen die terugkeren van een vakantie “weer thuis” zijn als ze de toren weer zien. De Torenpenning kan een mooi cadeau zijn, ook voor zakenrelaties. Als je een spreker naar Nijkerk haalt, kun je kiezen voor een fles wijn, maar je kunt ook een uniek stukje Nijkerk cadeau geven.”

De penning van het kostbare materiaal zilvertin heeft een doorsnede van 75 millimeter en is 5 millimeter dik. Inclusief standaard en een luxe doosje kost de Torenpenning € 39,95 per stuk. Wie de penning aanschaft via de stichting De Mooiste Verlicht, draagt per penning 8 euro bij aan de sfeervolle en duurzame verlichting van de mooiste toren van Nederland. Te koop via: info@demooisteverlicht.nl stuur een mail met daarbij het aantal en de adresgegevens. Er volgt dan een factuur en na betaling zal de penning opgestuurd worden.