Toren diner (uitverkocht)

Om het initiatief een laatste zetje te geven én om te vieren dat we zo ver gekomen zijn organiseert de stichting een heerlijk diner. Dit diner gaat plaatsvinden op een unieke locatie namelijk voor de mooiste van het land. Tijdens deze gezellige avond met lekkere Nijkerkse hapjes en drankjes heeft u de mogelijkheid de toren te bezichtigen met een gids. Ook zal er bekend worden gemaakt hoe ver het staat met de aanlichting en of we al een datum kunnen geven wanneer we het kunnen gaan realiseren. We willen u en andere vrienden, sponsoren en bedrijven die ‘De mooiste verlicht’ steunen, van harte uitnodigen voor dit evenement.

De kosten voor het 3 gangendiner zijn vanaf € 35,- (dit is een vanaf prijs, uiteraard bent u vrij meer te betalen) incl. 2 drankjes. Na betaling zal u toegevoegd worden aan de gastenlijst. De meeropbrengst van het diner komt natuurlijk volledig ten goede aan de verlichting van de toren.

Datum : Woensdag 19 juni 16.30 tot 20.30 uur Locatie: De Mooiste toren van Nederland We horen graag of u erbij bent! Aanmelden kan via mail: info@demooisteverlicht.nl

Graag hebben wij daarin de onderstaande informatie:
-Bedrijfs(naam)
-contactpersoon
-adres gegevens
-aantal personen
-Totaalbedrag voor deze avond.

Voorlopig programma en sponsoren torendiner

Het torendiner wordt mogelijk gemaakt door diverse bedrijven vanuit Nijkerk. Niet alleen wat het eten en drinken betreft maar ook het entertainment van deze avond.

Diner

Bediening: Lionsclub Nijkerk en De Postkamer

Welkomstdrankje: Wijnhandel-Slijterij De Moor

Stokbroden bruin en wit: Bakkerij Ten Have

Kruidenboter: Ei8ht Food & Drinks

Voorgerecht diverse soepen: De Postkamer

Diverse kipgerechten: Poelier de Groot

Warsteiner bier van het vat

Salentein Wijnen

Albert Heijn Nijkerk dranken

De Walvis: Zalm

Entertainment

Het carillon zal bespeel worden door Boudewijn Zwart

Hij zal begeleid worden door enkele leden van het Nijkerks stedelijk fanfare korps.

Verhoog muziek zal er zijn met een orgel dat de tonen van het orgel uit de grote kerk kan reproduceren!!

Tijdens de beklimming van de toren komt u tegen: BB in Law een driemansformatie met voorkeur voor Ierse muziek, country, klassieke pop, spirituals,
blues, ballads etc.